To sølv i årets VM

Written by  / Monday, 01 December 2014 01:00 / Marte blog

VM er over for min del og jeg står igjen med to sølvmedaljer som første år i åpen klasse!! Det ble sølv i knebøy med 237.5 kg og sølv i markløft med 215 kg, dagens knebøy førte meg opp på toppen av adelskalenderen i Norge, det betyr beste knebøy på poeng gjort av en kvinne i Norge!

Jeg måtte ta et omforsøk i siste knebøy på grunn av at hoveddommer ga signal før jeg hadde fullført walkout og funnet posisjon. To tunge løft på rappen førte til at jeg ble veldig sliten og fikk dårlig tid til oppvarming i benkpress. Jeg ble stående uten resultat i benkpress denne gangen og fikk dermed ingen plassering totalt. I markløft gikk det greit, 215 i andre løftet sikret sølvet. 220 i siste forsøk ble dårlig teknisk og litt for tungt. Veldig fornøyd med å ta to sølv, men føler jeg dessverre ikke fikk vist fram det jeg var god for i dag. Heldigvis har jeg enda mange VM forran meg og jeg er klar for å jobbe videre. Ønsker å si tusen takk til alle som har ønsker meg lykke til og gratulert meg! Tusen takk til et fantastisk publikum, et støttende lag og fantastiske hjelpere! Ønsker også å rette en ekstrem stor takk til mine sponsorer som støtter meg og har trua på meg!!

Marte Elverum

Kontakt meg 

For forespørsler om foredrag, workshops eller personlig coaching, fyll ut kontaktskjema og beskriv hva du ønsker og jeg vil ta kontakt med deg innen kort tid. 

marte.elverum@gmail.com 

News
  • Styrkeløftåret 2015 er nå over Styrkeløftåret 2015 er nå over og jeg ønsker å ta et like tilbakeblikk på hvordan det har gått.
  • Året som har gått Godt nytt år! Jeg vil starte det nye året ved å se tilbake på det året vi nettopp har lagt bak oss.
  • Social media For more updates, pictures and posts check out my Facebook page, Instagram profile and my youtube channel