Styrkeløftåret 2015 er nå over

Written by  / Friday, 26 February 2016 09:58 / Marte blog

Styrkeløftåret 2015 er nå over og jeg ønsker å ta et like tilbakeblikk på hvordan det har gått.

Det har vært et år med opp- og nedturer. EM ble for min del en skuffelse da jeg ønsket å forsvare sammenlagtgullet fra 2014. Men sykdom gjorde dagen ekstra hard og jeg endte 2.5kg bak gullet. NM 2,5 uker etter EM ble en stor opptur! Formen hadde vært god før EM, men pga sykdom fikk jeg det ikke ut på plattingen. På NM ble det 18.5kg pers, kongepokal, nordiske rekorder OG beste poengsum for kvinner igjennom historien i knebøy og markløft! Deretter ble det en lang treningsperiode mot neste store mål: VM. VM ble avholdt i Luxembourg. Formen føltes bra, men jeg la igjen noen kilo på plattingen. Jeg er uansett utrolig fornøyd med å komme på 3. plass sammenlagt samt få sølv i knebøy og markløft. Jeg er den desidert yngste blant konkurrentene mine og planen er å klarte oppover på pallen med tiden. Det er motiverende å se at det ikke er så langt oppe.

Jeg ønsker å rette en utrolig stor TAKK til mine sponsorer som rett og slett gjør mine mål og prestasjoner mulige. Jeg setter utrolig stor pris på at Stena Drilling, Midt Norsk rør og maskinservice, Elvranhytta, Snekker Sagen, Muskelterapaut Svein Wik, Hell Communication og Askim Akkupunktur har trua på meg og ønsker å støtte meg!

Det betyr rett og slett alt å ha den type støtte i ryggen! Jeg ønsker også å rette en takk til familien min som alltid støtter meg og den fantastiske gjengen på KK-67 som hjelper meg på trening og sørger for mye latter og glede på trening.

Nå mot nye mål i 2016!

Marte Elverum

Kontakt meg 

For forespørsler om foredrag, workshops eller personlig coaching, fyll ut kontaktskjema og beskriv hva du ønsker og jeg vil ta kontakt med deg innen kort tid. 

marte.elverum@gmail.com 

News
  • Styrkeløftåret 2015 er nå over Styrkeløftåret 2015 er nå over og jeg ønsker å ta et like tilbakeblikk på hvordan det har gått.
  • Året som har gått Godt nytt år! Jeg vil starte det nye året ved å se tilbake på det året vi nettopp har lagt bak oss.
  • Social media For more updates, pictures and posts check out my Facebook page, Instagram profile and my youtube channel